Tak Vážení přátelé, letošní pochod je za námi. Děkujeme všem, kteří měli tu odvahu a postavili se na start a odstartovali. Celkem to bylo 61 účastníků, z tohoto počtu se 12 účastníků dostalo až do stokilometrového cíle, do Žebětína ke kostelu.

Ale nevěšte hlavu, uvidíme se jistě na „Čaji o půl šesté“ kde si teď už v klidu popovídáme, jak se Vám to letos líbilo/nelíbilo, co se Vám stalo humorného, nebo vážného. Moc se těšíme na Vaše zážitky!

Podrobnější výsledky pochodu dám dohromady po víkendu, fotografie z pochodu budu zvěřejňovat postupně, jak mi budou dodávány. Pokud jako účastníci máte nějaké zajímavé fotky a rádi se o ně podělíte s námi ostatními, budeme moc rádi, když nám je poskytnete, prosím, kontaktujte nás – zbdb@skaut1stredisko.cz .

Bylo by moc fajn kdyby se našlo několik osob ze startujících a ti by napsali krátký článeček o tom, jak probíhala jejich cesta. Každý je originál a je to zajímavé počteníčko pro ostatní. Myslím tím toto: (př. z minulých ročníků) 2012, 2012, 2011 . Článeček nám můžete poslat na mail, a my ho tu velmi rádi zveřejníme.

Tak a já už jdu spát, opět po 36 hodinách na nohou (a 2 hodin spánku) jsem opět vyčerpán. Ondřej Valeš – Čmelda

I já se připojuji – díky spoluorganizátorům za pomoc, účastníkům za to, že přišli, velké uznání těm, kteří došli až do cíle a čest všem, kteří sice neušli trasu celou, přesto se na ni vydali!

Dobrou noc, Ondra Letocha.